Snart finns vi på Spotify – förhandslyssna redan nu!


Den 13 december släpps äntligen vår singel ”Jag får aldrig nog”!
Det innebär att Ankies gör sin Spotifypremiär på Luciadagen och vi hoppas givetvis att ni både ska lyssna och gilla vår låt. Låten är specialskriven till oss av Henrik Sethsson och Henric Axelsson, som skrivit massor av hitlåtar. Dessutom får vi hjälp med den digitala distributionen av skivbolaget Atenzia. Det känns oerhört hedrande att få jobba med proffs som dessa!

Du kan redan nu förhandsspara vår singel på Spotify. Då finns den i din egen spellista direkt på releasedagen. Klicka här bara: https://orcd.co/ankiesnog

Om du klickar på länken, kan du dessutom förhandslyssna på låten! Glöm inte heller att tipsa alla dina vänner att också spara ner låten i sina listor och därmed hjälpa oss att få en bra start på Spotify! Följ oss även på Spotify, så missar ni inte när vi släpper uppföljare till denna singel. För det kommer, det lovar vi!

Stort tack på förhand!