Kräftor och surströmming


Då var vi igång efter semestern igen! Och som traditionen bjuder började vi den på Smednäset Camping i Linghed på kräftskiva förra helgen. I år var mer publik än tidigare och många ville pröva sina nyvunna kunskaper i bugg, då det hade ordnats buggkurs på campingen under dagen. Kul! Tack för en trevlig kväll – som vanligt! ?


Igår spelade vi på surströmmingsfest i anrika Jössebo vildmarkscamp ett par mil utanför Edsbyn. Surströmmingslukten, eller doften (antar att det beror på om man gillar surströmming eller inte) låg tät när burkarna hade öppnats och de 175 som var på plats lät sig väl smaka! Vi är inga surströmmingsmusiker och tog hellre för oss av korven och köttbullarna, som var alternativet. Det blev en bra kväll! Tack till Stefan och co – och publiken!

22/9 spelar vi på en privat tillställning på hemmaplan och då hoppas vi att den värsta surströmmingslukten har försvunnit!