Magisk kväll i Malung!

Åhh, en sån magisk kväll det blev i Malung!
Vi spelade tisdagen den 16 juli på Folkets Park Orrskogen under Dansbandsveckan i Malung. Det var första gången vi var där och vi hoppas givetvis att det blir fler gånger! Det var så roligt, så vi hade kunnat spela ett par timmar till. Kvällen gick alldeles för fort.

Foto: Linnea Eriksson

Publiken var helt otrolig och TT Grace, som vi delade scenen med, rockade loss så mycket att det var omöjligt att stå still. Tack till er för det goda samarbetet! Och tack för härlig musik! Det var fullt på bana 6 hela kvällen och ryktena går om att det aldrig varit så mycket människor på den dansbanan någonsin… Fantastiskt!

Wow, så mycket folk det var på dansgolvet!

Det blev många trevliga möten med både kollegor och dansare som fanns på plats. Vi träffade på många som vi kände sedan tidigare och skapade även en del nya kontakter. Vi får se vad det kan resultera i. Det är dessutom en stor ära att få beröm av Svenska Dansbandsveckans grundare Bertil Elfström, som kom fram och pratade med oss efter spelningen. Tack!

Anki, Mats Ingels och Gro Anita Dybendal.

En timme innan danskvällen startade så blev Anki tillsammans med Gro Anita Dybendal från norska Contrazt intervjuad av Mats Ingels i en livesändning på Dansbandsveckans Facebooksida. Den intervjun kan du se här om du missat den.

Vett- och etikettregler med Tony Irving. Foto: Linnea Eriksson

Vid 19:30-tiden samlade Tony Irving en massa dansare på dansgolvet för att lära ut lite vett- och etikettregler inom dansen. I en blandning mellan humor och allvar förklarade och visade han (tillsammans med Cecilia Ehrling Danermark) vad som är bra att tänka på när man dansar, hur man ska föra och hur man ska följa. Han och Cecilia tog sig dessutom en dans när vi klockan 20:00 drog igång danskvällen.

Ett stort tack till Dansbandsveckan för att vi fick förtroendet att få komma och spela. Tack till TT Grace för ett fint samarbete. Tack till alla dansare som fyllde dansgolvet och tack för alla positiva omdömen och kramar!

Sist men inte minst ett JÄTTETACK till mannen som vi är smått förälskade i efter kvällen: vår ljudtekniker Gunnar ”Ljud-Gunnar” Åkerlund! Tack för att du tror på oss och att du såg till att vi hade ett kanonljud under kvällen!