Du Du Du


I fredags, den 12 februari, släpptes vår nya låt ”Du Du Du” på Spotify och andra streamingtjänster. Klicka här för att lyssna!
Låten är skriven av Henrik Sethsson och Thomas Berglund, texten av Danne Attlerud. En riktigt fartfylld låt med en refräng som verkligen fastnar. När vi hörde den första gången så kändes den helt rätt. Vi hoppas att ni också ska tycka om den.

Vår första låt ”Jag får aldrig nog” som vi släppte den 13 december 2019, har till dags datum spelats 156.181 gånger. Vi är så otroligt tacksamma för det!
Singel nummer två, som vi släppte i april 2020, har också spelats bra. ”Jag sträcker mig mot himlen” är på god väg mot 50.000 och ”Tänker på dig ibland” är snart uppe i 20.000.
Vi hade aldrig kunna drömma om att det skulle gå så bra!

Detta kan vi givetvis tacka vår producent Henrik Sethsson och Pär Winberg på Atenzia Records för! För utan Henriks känsliga producent-öron och Pärs förtroende och kunnande, så hade det aldrig gått så här bra! Tack, tack, tack, tack! Och utan er, kära lyssnare och följare, så hade det inte heller blivit så många streams! Ni betyder väldigt mycket för oss!

Nu väntar vi på att Corona ska ge sig av så att vi får åka ut och spela för er igen! För vi vill ju så gärna få spela våra nya låtar live också!