Kan inte vänta


Det är ganska exakt ett år sedan förra gången, men nu är det dags för Ankies att släppa ny musik igen. Denna gång en specialskriven låt till just oss. Kompositören är Johan Eriksson från Malungsfors, som många säkert känner igen som programledare i Grönlandsparken under Dansbandsveckan i Malung.

”Kan inte vänta” är en riktigt härlig bugglåt som vi hoppas att ni kommer att tycka om. Den premiärspelades i ”P4 Dans” när Anki var programvärd där den 3 april och låten blev faktiskt klar i studion bara någon dag innan.

Som vanligt är det Henrik Sethsson som har arrangerat och producerat med den äran. Singeln distribueras sedan med hjälp av Atenzia Records.

Den 22 april släpps låten på Spotify och andra streamingtjänster.

Redan nu kan du förhandsspara låten till din Spotifylista, så finns den där så fort den släpps. Klicka bara på länken här: https://orcd.co/ankieskanintevanta