Danseweekend i Dokka

Avresan skedde från Borlänge redan på fredagen med Dokka i Norge som slutdestination. I Malung blev det ett lunchstopp där vi under intaget av den goda måltiden noterade ett bekant ansikte som kom in genom dörren. Det var Lars Bälter, turistchefen i Malung och tillika en av personerna bakom Dansbandsveckan, som också var hungrig. Det blev ett trevligt samtal innan vi rullade vidare med bussen.

Lunchstopp i Malung.

Det var varmt ute och ACn i bussen fick jobba hårt under resan in i Norge. +31C visade termometern som mest. Vi checkade in på boendet Granum Gård och åt en god middag på terrassen med Randsfjorden ett par hundra meter nedanför oss. En sån fantastisk utsikt!

Granum Gård som vi bodde på under två dygn.

Den vackra utsikten ska givetvis dokumenteras!

Middag på terrassen med utsikt över Randsfjorden.

Mätta och belåtna körde vi sedan till Dokka Camping för att lyssna på Titanix och Hollyz som spelade på fredagskvällen. Det var fortfarande varmt ute och extremt mycket mygg på Lavvotunet där dansen ägde rum. Jätteskoj att lyssna och dansa till både Titanix och Hollyz som spelade! Det blev även en hel del prat med dem, då det alltid är skoj att träffa kollegor.

Titanix spelade på fredagskvällen!

Anki blev uppbjuden till en dubbelbugg och tackade naturligtvis ja till den!

På lördagen var det vår tur att stå för dansmusiken! Efter en fin frukost så begav vi oss mot dansstället där vi skulle genomföra en intervju med Jan Tore Eriksen från Dansnytt. När vi anlände mötte vi även kollegorna i Expanders som vi skulle dela kvällen med. Efter uppackning så blev vi bjudna på en god middag och sedan hann vi ta det lugnt innan det var dags att byta till scenkläder och dra igång dansen klockan 19.

Lavvotunet, Dokka Camping. Foto: Dunkens Dansbilder

Bussarna snyggt och prydligt parkerade utanför logen.

Dags för gemensam middag!

Temperaturen var något svalare och myggen höll sig ganska lugna denna kväll. Det blev en trevlig kväll och det var riktigt roligt att se och träffa många bekanta människor!

Danskvällen är igång. Foto: Dunkens Dansbilder

Tack till Expanders för ett gott samarbete och ett trevligt häng!
Tack till arrangören för en fantastisk service och ett härligt välkomnande!
Tack till Fredrik (Dunkens Dansbilder) som dokumenterade kvällen så fint med kameran!
Och såklart tack till den som alltid lika härliga publiken!

Nu är vi spellediga några helger och laddar upp inför Dansbandsveckan i Malung där ni hittar oss på bana 6 både på söndag 16/7 och lördag 22/7.