Luftläckage och surströmming

Erik Persson (i mitten) kom som en räddande ängel och lagade luftläckaget på bussen.

Erik Persson (i mitten) kom som en räddande ängel och lagade luftläckaget på bussen.

Det blev en jättetrevlig kväll på Jössebo Vildmarkscamp utanför Edsbyn igår där vi spelade på en surströmmingsskiva. För oss som inte äter denna maträtt fanns dock andra alternativ, vilket vi var tacksamma för… Vår buss Hjulia bråkade dessvärre med oss på vägen dit.

Vi tog oss till Jössebo men sen var det stopp! Läckage i en slang gjorde att hon tappade trycket och utan luft kunde bussen inte flyttas. Det finns dock änglar lite varstans i landet och efter en halvtimme hade en landat med slang och verktyg och fixat till felet! Stort tack till Erik Persson för din ovärderliga, snabba hjälp!

Tack också till publik och arrangörer för en trevlig kväll tillsammans. Det blev en riktigt stämningsfull natt efter att strömmen försvann i lokalen och värmeljusen på borden fick lysa upp! Som tur var kunde dansen fortsätta!

1 Comments

  1. Pingback: Surströmming och kaffe | ANKIES

Comments are closed.