Surströmming och kaffe

jossebo
Tack för en trevlig kväll på Jössebo Vildmarkscamp. Surströmmingsdoften lade sig när den härliga aromen av kaffe, som ströddes ut på dansgolvet, tog över! (Ja, du har nog gissat dig till att vi inte är några större älskare av surströmming!). Resan avlöpte utan problem och vi behövde inte nyttja Erik Perssons reparatörstjänster denna gång! För säkerhets skull hade han tagit sig till festen ifall – och om!

kaffebryggare
Nu kan vi brygga oss en kopp kaffe i bussen igen! Sedan vi köpte bussen har vi varit utan den lyxen! Men nu har vi införskaffat en liten 12-voltare! Det tog bara 40 min för 6 koppar…. Men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge! Och kaffe klarar vi oss inte utan….

Nu vilar vi oss i form till 16 september då vi delar scen med Jannez på dansbandsweekend i Idre! Vi ses!

För fler bilder från kvällen, besök oss på Facebook: www.facebook.com/ankiesdansband