Dansbandsveckan i Malung 2023

Foto: Dansbandssidan.com

Vilka kvällar vi har haft på Dansbandsveckan i Malung!
Söndag kväll delade vi scen med Little Boo and the Virgins. Det blev ett riktigt Daladerby på bana 6 i Orrskogens Folkets Park. Många goa möten blev det under kvällen med både nya och gamla bekanta. Vädret var väl kanske inte riktigt på Dansbandsveckans sida men lite regn stoppar inte en dansare!

Gitte Tinglöf Källman, Anki samt Lena Callne.

Under måndagsförmiddagen medverkade Anki i inspelningen av en talkshow på Café Jannesgården, ledd av P4 Dans programledare Gitte Tinglöf Källman och Lena Callne. Programmet kommer att sändas senare i höst. Förutom Anki så var vår producent och kollega från Casanovas, Henrik Sethsson, gäst i programmet. Anki och vår egen gitarrist Christer framförde ett avskalat musikstycke inför den lilla tappra skara som troget satt i regncaper och under parasoller och paraplyer.

Vi delade kvällen med The Swamp Shakers.

Lördag kväll var vi åter tillbaka på Orrskogen. Denna kväll kom bara ett par små skurar innan dansen började och sedan var vädergudarna med oss. Bana 6, där vi spelade tillsammans med The Swamp Shakers från Lettland, var välbesökt under hela kvällen och vi är så otroligt tacksamma för alla tummar upp, leenden, kramar och positiva kommentarer som vi fått för vårt framförande. Samarbetet med The Swamp Shakers, som vi bara måste hylla till skyarna, fungerade utomordentligt bra. Sista halvtimmen delade vi och det blev en härlig kombo.

Foto: Dansbandssidan.com

Vi är otroligt imponerade av hela arrangemanget Dansbandsveckan!
Vi vill tacka Bertil Elfström, Åsa Hedlöf och alla deras medhjälpare för våra två fantastiska kvällar. Tack också till alla dansare och lyssnare, dansbandskollegor och vår eminente ljudtekniker och vän, Gunnar ”LjudGunnar” Åkerlund för att du ser till att vi alltid har ett fantastiskt ljud. Vi är stolta över att ”Vi låter Gunnar”. Tack också till Christian på Dansbandssidan.com som under hela veckan fotat, filmat, intervjuat och dokumenterat. Bra jobbat!

Vi längtar redan till Dansbandsveckan nästa år! Vi hoppas såklart att vi får vara med även då!

Christian på Dansbandssidan.com tog en selfie med oss på lördagskvällen!