Succé på Trombon!

Foto: Kringeltokans Foto

Foto: Kringeltokans Foto

Kortfattat kan sägas att det blev succé när vi inledde FUB Södertälje-Nykvarns fredagsdanser inför hösten på Trombon i Södertälje i fredags! Hela 250 personer hade letat sig dit. Fantastiskt kul! Tack till er alla som kommit dit och höll igång hela kvällen. Det blev en toppenkväll och Ola spelade så hårt på trummorna att trumskinnet på bastrumman gick sönder. Men, det löste sig tack vare alla dansbands största hjälpmedel – silvertejp! Anki var förkyld men gjorde sitt bästa för att sjunga ändå.

Vår vän Jessica Jansson fanns på plats och livefilmade lite för Facebook under kvällen. Besök oss på Facebook du också, så kan du ta del av filmerna: www.facebook.com/ankiesdansband/

Nu har vi spelledigt till början av oktober då vi hälsar på i bygdegården i Glanshammar.