Lyckad kväll i Spannarboda

15055878_1495110793839658_2281863672378295599_n
Efter två månaders speluppehåll (lite ofrivilligt då en spelning i oktober blev inställd) var det i lördags dags att besöka Sveaborg Bygdegård i Spannarboda. Ett för oss återkommande ställe som vi brukar besöka en gång per år. Vi trivs bra där och blir alltid fint bemött, både av arrangörer och publik. Även helgens besök blev mycket lyckat och vi hoppas givetvis på att vi får komma tillbaka igen om ungefär ett år.

Vi befann oss på plats ganska tidigt, både för att det var ett tag sedan vi spelade och även för att hinna repa in några nya låtar. Dels ”Längre neråt vägen” från Jill Johnson och Mauro Scocco och dels ”Don’t rush” av Kelly Clarkson och Vince Gill.

På lördag är det dags för ett annat återkommande ställe för Ankies – Rönneberga Bygdegård i Järna där Dance Arond har sin dansfest. Vi ses!