Danseweekend i Hamar

I lördags hade vi nöjet att få spela på Glade Dansevenners arrangemang Danseweekend på Hamarhallen i Hamar, Norge. Det blev en tidig avresa från Gävle och Borlänge. Efter ett kort stopp i Sälen för lite mat, rullade vi vidare mot Hamar. När vi anlände Hamarhallen hade Expanders redan kommit och det blev ett trevligt återseende. Senast vi spelade tillsammans var i Beitostølen för ett par år sedan.

Diskussion och samtal med Expanders i logen.

Vilken kväll det blev! 350 dansare som höll igång från första till sista ackordet!
Vi träffade många gamla bekanta och många nya. Extra roligt var den positiva responsen vi fick. Tack för alla fina ord! Och att dela scen med Expanders är alltid lika trevligt! Tack för ett gott samarbete!

Bästa Expanders på den andra sidan av scenen.

Det var skönt att få krypa ner i en säng på Scandic istället för att sitta i en nedfälld busstol efter spelningen. Innan vi lämnade Norge ville vi inhandla den obligatoriska tomatosten, chokladpuddingen och Gjendekeksen. Att hitta en söndagsöppen butik var inte det lättaste! Det blev till att stanna på Circle K i Elverum och köpa med sig åtminstone något av beställningarna hemifrån. I påsen hamnade tyvärr varken tomatost eller Gjendekeks. Och inte var det billigt heller! Hu!

Resan hem blev regnig och dimmig. Vägen över Tandådalen och ner mot Sälen såg vi inte många meter framför oss.

Tack för denna gång! Hoppas vi ses 26 december i Brumunddal på Nissedans!
Nu laddar vi batterierna för spelning på lördag i Rönneberga.

Ha de!