Nya singeln är släppt!


I fredags släpptes vår nya singel på Spotify och andra streamingtjänster. Vår förra singel ”Jag får jag aldrig nog” har med råge passerat 50 000 streams (på Spotify) sedan den 13 december 2019. Helt fantastiskt! När det var dags att följa upp den, så blev det denna gång två låtar på samma gång. Dels ”Jag sträcker mig mot himlen” som från början har skrivits och givits ut av Nanne Grönvall. Men det är en riktigt bra låt som vi gärna ville göra en cover av. Och visst svänger den bra?

Låt nummer två fick vi tillskickad oss av både vår producent Henrik Sethsson och Pär Winberg på skivbolaget Atenzia. De tyckte båda att det skulle vara en låt som passade oss, och visst gjorde den det. Vi fastnade allesammans för ”Tänker på dig ibland”, som är skriven av Rickard Bonde Truumeel, Thomas Rödin Hulth och Thorgny Landgren. Tre erfarna låtskrivare från Skåne som bland annat ligger bakom Jenny Silvers senaste singel ”Lyfter ifrån marken”.

Kärlek och massor av tack till alla som är nämnda i texten ovan! För utan er hade denna skiva inte blivit vad den nu blivit!

Vill du lyssna på låtarna? Det är bara att klicka här!