Jubileumsdans hos FUB Borlänge

anki_klanning
Vi fick igår vara med när FUB Borlänge firade sitt 60-årsjubileum. Föreningen som startades 1957 firade med en jubileumsfest för alla medlemmar på Forum i Kvarnsveden. Det blev god middag, det blev underhållning av trollkarl, det sjöngs, det hölls tal och delades ut blommor och paket – och så avslutades kvällen med dans till oss. En riktigt trevlig kväll!

Med anledning av dessa festligheter ville Anki göra sig extra fin, genom att klä sig i en vacker röd klänning, kvällen till ära. Det uppstod dock problem med dragkedjan i ryggen, men med god hjälp från två starka bandkollegor så löstes situationen.

Nu är vi spellediga i knappt en månad tills dess att vi spelar på dansfesten hos Dance Arond i Rönneberga Bygdegård utanför Järna den 11 november.