Julstämning hos Mora Dansklubb

Här är det underbara gänget som arrangerade danskvällen i Nusnäs Bygdegård.

Snön låg så fint på marken att det såg ut som ett vackert julkort, vägen utanför var upplyst av marschaller och det var julstämning var man än vände sig inuti Nusnäs Bygdegård. Tack vare ljusstakar, stjärnor, julgodis, glitter, pepparkakor, julgranar, tomtar och tända ljus hade Mora Dansklubb verkligen sett till att deras Adventsdans i fredags skulle bli en kväll med julstämning. Och sådan stämning det blev sedan! Från dess att Ola räknade in till kvällens första dans – till extranumret vid midnatt – var det full fart på dansgolvet. Dessutom kom det mer folk än vad som hade förväntats, så det får verkligen ses som en lyckad kväll!

Alla verkade trivas, och vi i bandet kände oss som kungar och drottning, på det sätt som vi blev behandlade! Förutom det varma mottagandet serverades vi en fantastisk tacogratäng till middag och i logen på övervåningen fanns både dricka, godis, pepparkakor och tända ljus för vår skull.

Här ovan ser ni det underbara gänget av människor som såg till att kvällen blev vad den blev. Fler bilder från kvällen finns dessutom på vår Facebooksida.