Vi träffade proffsen i Södertälje

Det blev en tidig avresa denna fredag. Redan klockan 09 lämnade bussen Borlänge med GPS-navigatorn inställd på Södertälje. På kvällen skulle vi nämligen spela för FUB Södertälje-Nykvarn på Trombon i tidigare nämnda stad. Den tidiga avfärden hemifrån berodde på att vi denna dag skulle ha en återträff med Gunnar ”Ljud-Gunnar” Åkerlund. Vi anlände vid 13-tiden och lagom tills dess att vi riggat upp allting dök Gunnar upp. Det blev ett trevlig återseende! Eftermiddagen ägnades åt att trimma trumljud och rent allmänt finjustera vårt ljud efter det senaste mötet med Gunnar i somras. Han är ett proffs och det märks när han arbetar.

Gunnar "Ljud-Gunnar" Åkerlund - ett proffs när det gäller ljud, musik och teknik!

Gunnar ”Ljud-Gunnar” Åkerlund – ett proffs när det gäller ljud, musik och teknik!

Det blev en härlig kväll med många dansande besökare. I huset var det dessutom ännu mer dans i en annan lokal. Där pågick nämligen dansikalen ”Dansa samba med mig – En Hyllning till Cornelis” med dansaren och koreografen Tobias Karlsson i spetsen, tillsammans med några av landets bästa dansare. Ni känner säkert igen Sigrid Bernson – en av de professionella dansare som varit med i Let’s Dance? Det gjorde Stig iallafall, för han passade på att hälsa på henne (och de övriga dansarna) när showen var över.

Sigrid Bernson - ett proffs när det gäller dans. Stig har redan anmält sig till nästa säsong av Let's Dance...

Sigrid Bernson – ett proffs när det gäller dans. Stig har redan anmält sig till nästa säsong av Let’s Dance…

Vi tackar alla inblandade – Gunnar Åkerlund (såklart!), personalen på Trombon som lät oss komma in tidigare för att justera vårt ljud, vaktmästare Harry (som egentligen redan fyllt pensionär, men som fortfarande finns på plats), kvällens arrangörer och alla underbara besökare – och önskar nu er alla en riktigt GOD JUL!

Nu tar vi lite julledigt men är tillbaka på trettondagsafton när vi spelar i Glanshammar utanför Örebro.